BLOG

A CEO Smart Solutions estem encantats de presentar el nostre nou BLOG. Un espai en el qual centralitzar i compartir tota la informació que generem dia a dia.

Amb diverses publicacions i articles , us convidem a estar al dia de les actualitzacions i novetats del nostre sector més esperades, des de l'especialització i varietat dels nostres productes, fins a l'aplicació i avantatges dels mateixos.

La informació i la transparència són un dels pilars que representen a CEO Smart Solutions des del seu naixement fins al dia d'avui, per això volem inaugurar un nou canal de comunicació en el qual els convidem a resoldre qualsevol tipus de dubte i compartir el nostre  contingut, tant en aquest mateix mitjà com a xarxes socials.

Esperant que sigui del seu interès i utilitat.

 

 

Aqui trobareu totes les nostres publicacions ordenades per categories

 

CEO Smart Solutions ©, quiere ofrecer un servicio global de integración de sistemas orientados a dar soluciones a las necesidades de los clientes buscando la simplicidad y la eficiencia en las mismas. Intentando cubrir todas las necesidades de integración de tecnologías tan vivienda, como en edificios, como la industria.

Ceo SmartSolutions

Carrer de Camí de la Tolosa, 21 
08500 Vic, Barcelona

Buscador