Catalan Català

BLOG

Sala d'Actes Hospital de Vic

Viernes, 31 Enero 2020 15:19

CONTROL MULTIMEDIA SENSE FILS RÀPID I SENZILL PER A QUALSEVOL OCASIÓ

 

EL REPTE

Davant de l’exponencial creixement que té el sector tecnològic en la vida de les persones, crear una sala d’actes/exposicions que disposés d’una certa flexibilitat a l’hora de controlar tant l’equip multimèdia com la il·luminació de tota la sala de manera eficient i còmode.

 

LA SOLUCIÓ

Amb l’ajuda de KNX com a pioners en el sector i partners de CEO Smart Solutions, instal·lar sistemes d’il·luminació DALI per al control de la llum i un autoescalador 4K per a la connexió entre projectors i ordinadors.

 

EL RESULTAT

Aquesta solució proporciona a l’Hospital de Vic més control i més comoditat a l’hora d’utilitzar tots els aparells multimèdia i d’il·luminació que formen la sala amb la possibilitat de gestionar diferents intensitats de llum i so i connexió als projectors des de els ordinadors de forma ràpida i sencilla.

 

CONTROL SENZILL I RÀPID

Amb un sistema d’il·luminació DALI, hem pogut integrar, a més a més del control on/off, la regulació dels llums. Això ens ha permès crear una pantalla de control on podem determinar la intensitat dels llums de la sala.

Quan tenim la il·luminació desitjada, hi ha l’opció d’associar aquesta configuració a 5 escenes diferents, per poder accedir-hi més ràpidament.

 

 

PRESENTACIONS DESDE QUALSEVOL PUNT

En una sala d’aquestes característiques, també hi ha projectors i les seves respectives pantalles. Les hem integrat al control multitouch perquè des de la pantalla de control les poguem apujar i baixar.

 

 

CONNECTIVITAT TOTAL I INSTANTÀNEA

La sala disposa d’un autoescalador 4K, que permet configurar automàticament les resolucions de pantalla de diferents ordinadors i, per tant, poder conectar gairebé qualsevol dispositiu als projectors.

 

 

A més, la taula disposa de 3 cables HDMI conectats a un switch i un selector d’audio que permet controlar el volum de la música i els micros.

 


 

CEO Smart Solutions ©, quiere ofrecer un servicio global de integración de sistemas orientados a dar soluciones a las necesidades de los clientes buscando la simplicidad y la eficiencia en las mismas. Intentando cubrir todas las necesidades de integración de tecnologías tan vivienda, como en edificios, como la industria.

Ceo SmartSolutions

Carrer de Camí de la Tolosa, 21 
08500 Vic, Barcelona

Buscador