Catalan Català

BLOG

Vivenda Intel·ligent Sabadell

Viernes, 31 Enero 2020 15:32

AUTOMATITZACIÓ  DE SISTEMES PER AL MÀXIM CONFORT DEL DIA A DIA

 

EL REPTE

Aconseguir que els 400 metres quadrats repartits en 3 plantes i carregats de tecnologia no afectin al confort del dia a dia. Sempre buscant la màxima eficiència i integració entre els diferents sistemes.

 

LA SOLUCIÓ

Vam proposar la implementació del sistema KNX com a protocol estàndard europeu. Aquest ens permet connectar els diferents elements de la instal·lació: il·luminació, persianes, cortines, climatització del terra radiant/refrescant, regulació màquina aerotèrmica, sistema fotovoltaic, reg, climatització de la piscina, ...

 

EL RESULTAT

Una Smart Home totalment integrada entre els seus diferents sistemes de forma autònoma.

L’èxit total s’aconsegueix quan l’usuari no percep la interacció global més que per l‘augment de confort i estalvi econòmic.

 

El repte principal d’aquest habitatge és aconseguir que els 400 metres quadrats repartits en 3 plantes i carregats de tecnologia no afectin al confort del dia a dia. Sempre buscant la màxima eficiència i integració entre els diferents sistemes.

La solució proposada va ser la implementació del sistema KNX com a protocol estàndard europeu. Aquest ens permet connectar els diferents elements de la instal·lació: il·luminació, persianes, cortines, climatització del terra radiant/refrescant, regulació màquina aerotèrmica, sistema fotovoltaic, reg, climatització de la piscina, ...

Com a resultat va ser una Smart Home totalment integrada entre els seus diferents sistemes de forma autònoma.

L’èxit total s’aconsegueix quan l’usuari no percep la interacció global més que per l‘augment de confort i estalvi econòmic.


 

CEO Smart Solutions ©, quiere ofrecer un servicio global de integración de sistemas orientados a dar soluciones a las necesidades de los clientes buscando la simplicidad y la eficiencia en las mismas. Intentando cubrir todas las necesidades de integración de tecnologías tan vivienda, como en edificios, como la industria.

Ceo SmartSolutions

Carrer de Camí de la Tolosa, 21 
08500 Vic, Barcelona

Buscador