Catalan Català

BLOG

Oficines Moventia Sant Cugat

Viernes, 21 Febrero 2020 15:39

EL REPTE

Estem parlant d’un edifici de 5 plantes amb 800 metres quadrats per planta. Totes elles amb diferent tipologia d’espais on ens haurem d’adaptar a les necessitats requerides.

Havien de ser unes oficines en constant moviment de gent entrant i sortint, sense un lloc de treball fix. El personal necessitava estar pendent de la seva feina i no sentir-se afectat per la gestió i regulació de l’edifici en si.

Un factor important a tenir en compte és la presència de vidre en tot el perímetre de l’edifici i la combinació d’això amb els diferents sistemes de clima, il·luminació i cortines.

LA SOLUCIÓ

Vam proposar la implementació del sistema amb protocols oberts com el KNX, DALI i Modbus. Aquest ens ha permès crear una gestió totalment automatitzada amb controls de posicionament solar amb càlcul d’ombres i presències a les sales, refresc dels ajustos de llums i clima establerts en desocupar les sales, regulació constant de llum, ...

Tot gestionat de manera autònoma on l’usuari solament haurà d’accedir a la plataforma central en casos d’incidència.

 

EL RESULTAT

Un edifici fàcil d’utilitzar i confortable on ningú es planteja la complexitat de la gestió perquè és totalment automatitzada.

 

 


 

CEO Smart Solutions ©, quiere ofrecer un servicio global de integración de sistemas orientados a dar soluciones a las necesidades de los clientes buscando la simplicidad y la eficiencia en las mismas. Intentando cubrir todas las necesidades de integración de tecnologías tan vivienda, como en edificios, como la industria.

Ceo SmartSolutions

Carrer de Camí de la Tolosa, 21 
08500 Vic, Barcelona

Buscador