Catalan Català

BLOG

Oficines JCM i E3A Vic

Viernes, 21 Febrero 2020 15:48

EL REPTE

L’edifici sobre el qual hem realitzat el control consta de tres plantes: soterrani, on hi ha un magatzem i zona de producció i planta baixa i primera que formen una zona diàfana.

El fet d’haver-hi tanta diversitat de feines, vam haver d’adaptar cada espai a una flexibilitat d’aspectes com la intensitat de llum, la temperatura o la presència de persones.

LA SOLUCIÓ

Vam proposar la implementació del sistema amb protocols oberts com el KNX, DALI i Modbus. Aquest sistema ens ha permès gestionar tot l’edifici a través d’horaris, detectors de presència i escenes comandades des de una pantalla situada a l’entrada dels treballadors.

Tot automatitzat, però amb un grau de flexibilitat que permet a l’usuari fer els canvis necessaris en el moment necessitat, gràcies a una interfície web feta a mida.

 

EL RESULTAT

Un edifici flexible i adaptable, cobrint cada un dels aspectes de l’empresa des de la producció fins a les reunions, amb un control personalitzat per a l’usuari.


 

CEO Smart Solutions ©, quiere ofrecer un servicio global de integración de sistemas orientados a dar soluciones a las necesidades de los clientes buscando la simplicidad y la eficiencia en las mismas. Intentando cubrir todas las necesidades de integración de tecnologías tan vivienda, como en edificios, como la industria.

Ceo SmartSolutions

Carrer de Camí de la Tolosa, 21 
08500 Vic, Barcelona

Buscador