Catalan Català

Seguretat

Seleccionem i dissenyem la millor solució per arribar a la màxima seguretat. Sempre treballant amb fabricants altament qualificats que ens donaran la fiabilitat necessaria al nostre sistema.

La nostra selecció de solucions

Porter Automàtic

Disposem de diferents solucions de videoporters i control d’accessos que permeten viure tranquil·lament sabent que l’accés està controlat. Permet la llibertat d'anar on vulguis, sempre tot sota control, fins hi tot desde el teu mòbil o accés web. Restringir i controlar l’accés de casa teva i la teva empresa significa més tranquil·litat per tú i el teu entorn.
Disposa d'una clau, targeta, codi,... que t'ofereix la possibilitat d'accedir a casa o a l'oficina a les persones que desitgis, als llocs que vulguis i als horaris preestablerts. A més, oferim la possibilitat de registrar les entrades i sortides.

Sistemes Antiintrusió

Et protegeixen i t'informen del què està passant, evitant falses alarmes.
Utilitzem una gamma de productes segurs i professionals, tant tradicionals com wireless. Els sistemes cablejats, ens permeten enviar vídeos en directe oferint-nos la possibilitat de verificar que ha fet disparar l'alarma.

Sistemes videovigilància

Treballem amb els proveïdors més avançats en productes i solucions a nivell mundial.
Ens comprometem a oferir els productes de màxima qualitat amb les últimes tecnologies, el qual permet als nostres clients disposar d'una gran garantia. Sempre a l'última en lents de càmara, codificació i transmissió de vídeo, processament, anàlisi i seguretat de la xarxa.
Disposem des de solucions domèstiques a empresarials. Sempre seleccionant la millor solució i buscant una correcta relació qualitat preu.

Control de Portes

Tenim tota la gamma de solucions per accessos a portes motoritzades, ja siguin residencials o industrials, control per comandaments a distancia, per claus de proximitat i fins hi tot amb sistemes mans lliures tipus teletac, amb diferents accessos com poden ser peatonals, vehicles o fins hi tot camions o vehicles industrials.
Tots aquest sistemes els podem controlar de manera simple amb quadres de maniobra o centrals amb gestió d’usuaris i horaris.
També disposem d’una gamma de proteccions de seguretat per als mecanismes de les portes, com poden ser : Fotocèl·lules, radars, detectors magnètics de vehicles, bandes resistives de seguretat, etc..
Dintre del cctv també posar-hi anàlisi de vídeo i reconeixement de matrícules.

Control d'Accessos

Disposem de diferents solucions completes que permeten viure tranquil·lament sabent que estàs protegit i segur. Permet la llibertat d'anar on vulguis, sempre tot sota control. Protegir casa teva i la teva empresa significa més tranquil·litat per tú i el teu entorn.
Disposa d'una clau, targeta, codi,... que t'ofereixi la possibilitat d'accedir a casa o a l'oficina a les persones que desitgis, als llocs que vulguis i als horaris preestablerts. A més, oferim la possibilitat de registrar les entrades i sortides.

Tens algun dubte o un projecte, podem ajudarte!

 

CEO Smart Solutions ©, quiere ofrecer un servicio global de integración de sistemas orientados a dar soluciones a las necesidades de los clientes buscando la simplicidad y la eficiencia en las mismas. Intentando cubrir todas las necesidades de integración de tecnologías tan vivienda, como en edificios, como la industria.

Ceo SmartSolutions

Carrer de Camí de la Tolosa, 21 
08500 Vic, Barcelona

Buscador