Catalan Català

SMART CITY

L'augment  exponencial de les noves tecnològies a les nostres vides i els canvis de models energètics marcats per les normatives europees que tendeixen a l'optimització de l'estalvi i consum energètic, ens obliguen a buscar solucions per gestionar-ho. Per això oferim als nostres clients l'assessorament per buscar les solucions més adecuades per cada necessitat requerida.

La nostra selecció de solucions

Smart Grids

Ajudem a buscar solucions pel desenvolupament les xarxes energètiques intel.ligents, necessaries per a la #transicióenergètica

Digitalització de Xarxes

La digitalització i automatització de les xarxes de distribució s'ha convertit en un dels pilars estratègics per a les distribuïdores d'electricitat de cara al desenvolupament del nou model energètic. Una major digitalització de la xarxa elèctrica permet optimitzar l'operació del sistema, minimitzar les pèrdues de la xarxa, solucionar situacions de sobrecàrrega, així com millorar la detecció primerenca i la localització d'incidències.

Smart Lighting

Les millors solucions per l´estalvi energètic en l´enllumenat públic. #smartlighting

Tens algun dubte o un projecte, podem ajudarte!

 

CEO Smart Solutions ©, quiere ofrecer un servicio global de integración de sistemas orientados a dar soluciones a las necesidades de los clientes buscando la simplicidad y la eficiencia en las mismas. Intentando cubrir todas las necesidades de integración de tecnologías tan vivienda, como en edificios, como la industria.

Ceo SmartSolutions

Carrer de Camí de la Tolosa, 21 
08500 Vic, Barcelona

Buscador