Catalan Català

SMART HOME

VIVENDA INTEL·LIGENT és sinònim de vivenda completament automatitzada. Això significa que la casa s'adapta a les necessitats de confort, consum, seguretat,... reaccionant, segons aquestes, de manera intel·ligent. Amb el sistema podrem gestionar la climatització, persianes i/o screens, bombes de reg, piscina, il·luminació, ... segons condicions de temperatura exterior, absència o presència, racionalitzant consums,...

La nostra selecció de solucions

Autoconsum

El nou model de transició energètica ens porta a l'apoderament de la ciutadania: consumir, generar, compartir, emmagatzemar i vendre electricitat. Aquest nou paper de les persones ens farà caminar cap un mode de vivenda intel·ligent que gestioni i optimitzi tots aquests elements.

CAP UN MODEL DE CONSUM D'ENERGIA NUL

T'agradaria tenir l'oportunitat de que l'energia fos a les teves mans?
Caminem cap el Km0 i democratitzem l'energia.

Sistemes de Control

L'avanç tecnològic en el sector de l'habitatge és constant i, cada vegada més, ens trobem industrials amb els seus controladors específics. El programador de reg, la centraleta de persianes, el rellotge de les llums exteriors, els termòstats de clima,... són casos clars de múltiples sistemes que al final acaben complicant el dia a dia i encarint la solució final. Aquest és el moment de plantejar-se un control intel·ligent que ens ajudi a governar tota aquesta tecnologia d'una manera àgil i intuïtiva.
Autogestió de la vivenda d'ús fàcil i comprensible per l'usuari final.

Integració de Sistemes

Sovint ens trobem instal·lacions on diferents sistemes (climatització, autoconsum, alarma,...) treballen de forma individual sense una finalitat comuna. Nosaltres aconseguim integrar aquestes diferents solucions per tal de donar un valor afegit i augmentar el confort de l'usuari final. Aprofitem les senyals que ens poden aportar cada un dels sistemes per generar una lògica comuna molt més eficient.

Tens algun dubte o un projecte, podem ajudarte!

 

CEO Smart Solutions ©, quiere ofrecer un servicio global de integración de sistemas orientados a dar soluciones a las necesidades de los clientes buscando la simplicidad y la eficiencia en las mismas. Intentando cubrir todas las necesidades de integración de tecnologías tan vivienda, como en edificios, como la industria.

Ceo SmartSolutions

Carrer de Camí de la Tolosa, 21 
08500 Vic, Barcelona

Buscador