Catalan Català

INDÚSTRIA 4.0

El concepte consisteix en la introducció de les tecnologies digitals a les fàbriques.
Per tant, és la manera d’anomenar el fenomen de transformació digital aplicat a la indústria de producció. Així de fàcil.

La nostra selecció de solucions

Gestió de Consums

Necessites augmentar la transparència corporativa i complir amb objectius energètics i de sostenibilitat que t’has marcat, tant internament com externament. Les teves prioritats són reduir els costos operatius, disminuir el risc de la volatilitat de costos energètics i garantir la fiabilitat del subministre. Necessites les dades adequades per entendre, de manera precisa, quin és el teu estat actual i com prioritzar els teus projectes d’eficiència de recursos per garantir que arribes als teus objectius.
Nosaltres et podem ajudar.

Sistemes de Control

L'avanç tecnològic en el sector de la indústria és constant i, cada vegada més, ens trobem industrials amb els seus controladors específics. Els climatitzadors autònoms, les centraletes de sistemes AC, bombes amb variadors, regulacions de llum autònomes,... són casos clars de múltiples sistemes que al final acaben complicant el dia a dia i poden portar a baixades de rendiment del personal. Aquest és el moment de plantejar-se un control intel·ligent que ens ajudi a governar tota aquesta tecnologia d'una manera àgil, intuïtiva i buscant sempre la màxima eficiència.

Gestió d'avaries tècniques

El manteniment ha estat sempre un element clau per a qualsevol indústria i en els últims temps ha augmentat exponencialment. Amb l’arribada d’equipaments cada vegada més tecnològics, augmenta la necessitat d’un seguiment de l’estat d’aquests i una gestió d’avisos.
Nosaltres ens oferim com integradors per recollir tota la informació necessària dels diferents sistemes i traspassar-la a la plataforma existent de manteniment o amb noves plataformes per poder visualitzar-la. D’aquesta manera augmenta el control que tenim cap a les nostres instal·lacions, assegurem un major rendiment i una anticipació dels problemes.

Integració de Sistemes

Moltes vegades ens trobem instal·lacions on diferents sistemes (climatització, autoconsum, alarma,...) treballen de forma individual sense una finalitat comuna. Nosaltres aconseguim integrar a un nivell superior tots aquests sistemes. D’aquesta manera, aconseguim una lògica comuna molt més eficient on intervenen múltiples factors de caràcter general sense limitar-nos a un sol sistema determinat. Això aporta un major confort, una millora en l’eficiència del centre i un ampli ventall de possibilitats per la millora en la gestió.

Tens algun dubte o un projecte, podem ajudarte!

 

CEO Smart Solutions ©, quiere ofrecer un servicio global de integración de sistemas orientados a dar soluciones a las necesidades de los clientes buscando la simplicidad y la eficiencia en las mismas. Intentando cubrir todas las necesidades de integración de tecnologías tan vivienda, como en edificios, como la industria.

Ceo SmartSolutions

Carrer de Camí de la Tolosa, 21 
08500 Vic, Barcelona

Buscador