Showroom i Botiga

Disposem d'un espai on cada client podrà veure i comprovar el funcionament de les diferents solucions (Domòtica, videovigilància,...). D'aquesta manera, aconseguim un millor resultat final en cumplir les necessitats del client

La nostra selecció de solucions

Botiga

Disposem d’una Botiga de components i materials electrònics on us podrem ajudar amb les últimes tecnologies. Des del component més simple d'una placa electrònica a la solució més novedosa del mercat tecnològic.

Showroom

Disposem d'un espai totalment funcional i en constant renovació on cada client podrà veure i comprovar el funcionament de les diferents solucions de control, videovigilància, multimedia, seguretat, ... D'aquesta manera, aconseguim un millor resultat final en cumplir les necessitats del client.
Per a oferir un millor servei personalitzat als nostres clients, és necessari reservar hora per poder visitar el showroom, on així us podrem atendre personalmet segons les vostres necesssitats.

Tens algun dubte o un projecte, podem ajudarte!

 

CEO Smart Solutions ©, quiere ofrecer un servicio global de integración de sistemas orientados a dar soluciones a las necesidades de los clientes buscando la simplicidad y la eficiencia en las mismas. Intentando cubrir todas las necesidades de integración de tecnologías tan vivienda, como en edificios, como la industria.

Ceo SmartSolutions

Carrer de Camí de la Tolosa, 21 
08500 Vic, Barcelona

Buscador