Catalan Català

Xarxes

Disposem de tècnics altament qualificats per estudiar, dissenyar i instal·lar cada projecte segons les seves necessitats.
Fusionem i certifiquem aquelles instal·lacions que ho requereixin.

La nostra selecció de solucions

Electrònica

Disposem d'un ampli catàleg per vivendes i empreses de qualsevol tamany. Xarxes a Gigabit i a 10 Gigabit, amb enllaços de coure o fibra. Solucions líders com els ports POE i els punts d'accés, solucions wifi d'última tecnologia.

Cablejat estructurat de coure

Treballem amb fabricants líders mundials. Les solucions de connectivitat són essencials en el món creixent d'avui en dia. Disposem del coneixement per definir el producte i les solucions més eficients i d'alt rendiment.
Els nostres tècnics estan formats i plenament capacitats per desenvolupar instal·lacions de totes les envergadures.

Cablejat estructurat de fibra

Cada vegada més, l'alta densitat d'informació i les grans distàncies a comunicar, ens obliguen a migrar a aquest tipus d'estructura.
Les millores de rendiment i prestacions són molt grans. Tot i així, es necessita el coneixement i experiència per desenvolupar-la amb total fiabilitat. Nosaltres disposem d'aquest i de les eines necessaries per desenvolupar i certificar tot tipus d'estructura de fibra òptica.

Tens algun dubte o un projecte, podem ajudarte!

 

CEO Smart Solutions ©, quiere ofrecer un servicio global de integración de sistemas orientados a dar soluciones a las necesidades de los clientes buscando la simplicidad y la eficiencia en las mismas. Intentando cubrir todas las necesidades de integración de tecnologías tan vivienda, como en edificios, como la industria.

Ceo SmartSolutions

Carrer de Camí de la Tolosa, 21 
08500 Vic, Barcelona

Buscador