Catalan Català

Multimèdia

Dissenyem estructures de distribució d'imatge i so per sales de conferències, sales d'actes, petites i grans empreses, vivenda particular,... sempre amb la màxima qualitat i servei.

La nostra selecció de solucions

Negocis i empreses

Amb les tecnologies líders de la industria en hardware, el software més avançat i les més pioneres tecnologies basades en el núvol, oferim solucions AV completes per a qualsevol negoci o empresa.
Connexió fàcil, presentar i col·laborar, per cable o inalàmbric, amb qualsevol dispositiu o espai.

Educació

Ajudem a les universitats i centres d'estudi, a subministrar als professors i al personal docent, solucions AV intel·ligents, que optimitzen l'experiència d'aprenentatge.
Disposem de solucions per aules que aporten una funcionalitat plug-and-play, amb la tecnologia més innovadora de commutació i escalat i eines senzilles per l'usuari, que ajuden a mantenir l'atenció dels estudiants.

Sanitat

Els professionals sanitaris confien amb les nostres solucions per enrutar imatges d'alta qualitat, les quals, poden dedicar per ensenyar, salvar vides i proporcionar seguretat en les instal·lacions sanitaries.
Oferim una àmplia gamma de solucions per sales de control, sales de formació i sales de reconeixement o d'operacions.

Govern i Seguretat

Disposem de solucions innovadores de gestió AV per aplicacions governamentals i organitzacions de seguretat de qualsevol tamany.
En les sales de control podem oferir un ampli rang de solucions escalables per la monitorització, seguretat i gestió de múltiples fonts de vídeo en qualsevol aplicació crítica governamental.
Disposem també de producte per sales de reunions segures, amb un aïllament entre la font de senyal i els perifèrics, evitant així els ciberatacs.

Tens algun dubte o un projecte, podem ajudarte!

 

CEO Smart Solutions ©, quiere ofrecer un servicio global de integración de sistemas orientados a dar soluciones a las necesidades de los clientes buscando la simplicidad y la eficiencia en las mismas. Intentando cubrir todas las necesidades de integración de tecnologías tan vivienda, como en edificios, como la industria.

Ceo SmartSolutions

Carrer de Camí de la Tolosa, 21 
08500 Vic, Barcelona

Buscador