Anticipa't a les conseqüències

L’automatització dels sistemes ha agafat força de forma exponencial i nosaltres hem d’evitar que això ens posi en contra.

A mesura que convertim processos manuals en autònoms, agilitem aquests treballs, però hem de disposar de total fiabilitat que aquests estiguin funcionant correctament.
Si no hi ha un seguiment, passarem de rebre una alarma a una conseqüència. Estem parlant d’un augment de temperatura a cambres frigorífiques, atur total del centre per no arrencar el grup, atur total del sistema informàtic per error de bateries del SAI, …

Monitorar alarmes ens aporta Reduir aturades Millorar l´ambient de treball Processos més eficients Estalvi en costos de manteniment

El company ideal que t’avisarà abans que ningú. Sempre estaràs informat de tot.

pexels-field-engineer-442150

Tots tenim clar que un bon manteniment és imprescindible pel correcte funcionament de qualsevol empresa d’àmbit industrial. Actualment, no és suficient que els sistemes no tinguin aturades. L’eficiència energètica i operacional, un espai saludable del treballador, els registres de dades… són conceptes que guanyen foça dia a dia.

Qui és el responsable?

La resposta és clara. El mantenidor és el responsable de totes les incidències que generi el vostre equip.

Tot i això, quan no és monitora, obliguem que el personal de producció gasti el seu temps a gestionar aquestes alarmes perquè sinó el mantenidor no se n’adona.

Qui hi guanya?

En bona part l’empresa mantenidora, però sobretot l’empresa en eficiència de procés.

  • Anticipar-nos

    Una incidència es valora com a més o menys important per les conseqüències que aquesta genera. D'altra banda, una incidència ara pot generar unes conseqüències i generar més al pas del temps. Això implica que una petita incidència generi grans i costoses conseqüències. Un gestor dalarmes està dissenyat per a la immediatesa. Amb això i els filtres d'alarmes, aconseguirem que la persona adequada estigui assabentada a cada moment de l'estat dels vostres equips.

  • Eficiència

    El fet de rebre una notificació amb descripció d'alarma ens permet reduir considerablement les hores dedicades dels nostres tècnics. Ja no calen les visites prèvies per analitzar el problema i ens permet portar directament els recanvis segons la descripció de l'alarma. També ens estalviem les voltes de reconeixement, ja que, si alguna cosa està malament, ja ho sabríem. Tot i això, podríem verificar el sistema remotament.

  • Certificar

    Finalment i no menys important, el sistema ens torna la garantia que l'equip ha tornat a la normalitat. D'aquesta manera podem continuar treballant tranquils.

Skip to content