Per un món més fàcil

L’augment exponencial de tecnologia dins dels edificis és un fet. Des de CEO SmartSolutions lluitem per ajudar les persones a gestionar aquesta tecnologia.

Els sistemes autònoms dels diferents fabricants estan dissenyats per reduir la feina del personal en funcions concretes. La nostra figura com a integrador és unir tots els sistemes sobre una intel·ligència superior.
Aquesta recollirà informació de tots els equips, l’analitzarà i prendrà les decisions corresponents d’actuar segons l’acordat.

La necessitat d’un element capaç d’interconnectar els sistemes no només és present als grans edificis de vidre. En hotels grans i petits, a la indústria, càmpings, escoles, restaurants, gimnasos…, i cada vegada més, en habitatges. Tots necessiten una visió global. No parlem de substituir l’automatització individual del fabricant sinó d’interconnectar-la amb altres sistemes de l’edifici.

Qui és el responsable?

El nostre client viu en un món global i en una lluita constant amb la competència. El mantenidor és el responsable d’oferir-li totes les eines per combatre, o a poc a poc anar quedant fora del mercat.

Qui hi guanya?

Tots. Un bon BMS no sols aportar dades per a administració, sinó que és una eina clau per anticipar-nos a avaries dels sistemes i automatitzar processos que ens treuen temps.

Una visió global

De la mateixa manera que un negoci disposa d’un organigrama amb els seus responsables i encarregats per a la gestió del personal, la tecnologia també.

Si deixem que cada màquina o sistema treballi per lliure amb una visió individual, no aprofitarem mai el màxim potencial global.

Una sola eina

Tenim clar que els fabricants fabriquen productes de manera que siguin capaços de satisfer el màxim de clients. Això implica que disposen de múltiples utilitats per a diferents tipus de clients i, per tant, hi ha molta informació i paràmetres que no són rellevants per a un únic client.

Si apliquem aquest fet a l’enorme quantitat d’equips i sistemes que trobem en un edifici, veiem que hi ha un gran volum de dades innecessàries que entorpeixen la gestió.

El treball d’un integrador és filtrar les dades importants per al nostre client, unificar-lo sota un mateix portal i unificar l’entorn per a més entesa i gestió.

Skip to content