Solucions adaptades a les teves necessitats

Seleccionem i dissenyem la millor solució per arribar a la màxima seguretat utilitzant control d’accessos, videovigilància i antiintrusió.

Videovigilància

Treballem amb els proveïdors més avançats en productes i solucions a escala mundial

Videoporter

Disposem de diferents solucions de videoporters i control d'accessos que permeten viure més tranquil·lament

Control d'accessos

Disposem de diferents solucions completes que permeten viure tranquil·lament sabent que estàs protegit i segur.

Alarmes Intrusió

Et protegeixen i t’informen del què està passant, evitant falses alarmes. Utilitzem una gamma de productes segurs i professionals, tant tradicionals com wireless.

Casos Pràctics

Afegeix aquí el text de capçalera

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contacta amb nostres i t'assessorem


    De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de CEO Smart Solutions amb domicili social situat a Carrer de Camí de la Tolosa,21, 08500 Vic, Barcelona, amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, CEO Smart Solutions informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment. L’informem que el tractament de les seves dades està legitimat pel seu consentiment. CEO Smart Solutions informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CEO Smart Solutions es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D’acord amb els drets que li confereix en la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@ceosmartsolutions.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

    Skip to content