Oficines a la Moixina

Reforma d’un edifici eficient a la Moixina, integrant tots els sistemes de control d’il·luminació, climatització i recàrrega de vehicle elèctric, en el nostre sistema de control BMS.

Hospital Campdevànol

Instal.lació de quadres elèctrics nous, instal.lacions de BT de reforma de l´edifici existent i ampliació nova, incloent quirofans, habitacions, despatxos…. També infraestructura de veu i dades.

Centre logístic Balenyà

Instal.lació eléctrica BT, infraestructura VDI de Veu i dades, gestió i control edifici Intel.ligent amb sistema BMS Schneider, dels edificis de la ciutat logísitica incloent Edifici Secs-Edifici Frescos-Edifici Online-Edifici nau inversa. Superficie total 78000 m2. Potència 4000 kW.

Hipermercat Esclat

Control integral del sistema de il·luminació i climatització. Primer edifici amb classificació energètica classe A.

Apartaments Guiana

Ens referim a uns apartaments al bell mig de Ponferrada. Una ciutat molt turística i amb gran diversitat de gent. Disposa d’un total de 16 apartaments sense personal a recepció.

Vall de Núria

Instal.lacions elèctriques del complex apart-hotel a la Vall de Núria. Incloent control i gestió de clima amb sistema geotèrmia de Geotics (Nibe).

Oficines JCM Technologies

L’edifici sobre el qual hem realitzat el control consta de tres plantes: soterrani, on hi ha un magatzem i zona de producció i planta baixa i primera que formen una zona diàfana.

Loxone

Desde 2014 som empresa amb tècnics certificats per Loxone amb la qualificació més alta, realitzant projectes amb l’empresa austriaca que permeten arribar a projectes de tot tamany.

Control aforament

Se’ns demana controlar l’aforament dins d‘una botiga d’una manera no invasiva per complir les mesures COVID-19.

Accusine PCS+

El client ens planteja que pateix repetides incidències en el subministrament elèctric de la seva instal·lació.

Oficines Moventia Sant Cugat

Estem parlant d’un edifici de 5 plantes amb 800 metres quadrats per planta. Totes elles amb diferent tipologia d’espais on ens haurem d’adaptar a les necessitats requerides.

Nestlé Waters

Una planta embotelladora d’aigues ens va encarregar el projecte de poder controlar de manera eficient, segura i automatizada els consums elèctrics i d’aigua de la planta de producció.

Onnera Group

Regulació, gestió i control de l’il·luminació de la planta industrial, per estalvi energètic i flexibilitat davant els canvis d’organització industrial.

Depuradora d’aigues d’Osona

El Consell comarcal d’Osona, l’empresa mixta depuradores d’osona SL i l’agència Catalana de l’aigua sol·liciten l’execució del projecte d’una planta d’aprofitament energètic de biogàs.

Regulació de llum

Se’ns demana regular la llum interior d’una nau oberta per tres bandes depenent de la direcció i la quantitat de llum que entri en cada moment del dia.

Skip to content