Oficines a la Moixina

Reforma d’un edifici eficient a la Moixina, integrant tots els sistemes de control d’il路luminaci贸, climatitzaci贸 i rec脿rrega de vehicle el猫ctric, en el nostre sistema de control BMS.

Hipermercat Esclat

Control integral del sistema de il路luminaci贸 i climatitzaci贸. Primer edifici amb classificaci贸 energ猫tica classe A.

Apartaments Guiana

Ens referim a uns apartaments al bell mig de Ponferrada. Una ciutat molt tur铆stica i amb gran diversitat de gent. Disposa d鈥檜n total de 16 apartaments sense personal a recepci贸.

Vall de N煤ria

Instal.lacions el猫ctriques del complex apart-hotel a la Vall de N煤ria. Incloent control i gesti贸 de clima amb sistema geot猫rmia de Geotics (Nibe).

Oficines JCM Technologies

L鈥檈difici sobre el qual hem realitzat el control consta de tres plantes: soterrani, on hi ha un magatzem i zona de producci贸 i planta baixa i primera que formen una zona di脿fana.

Loxone

Desde 2014 som empresa amb t猫cnics certificats per Loxone amb la qualificaci贸 m茅s alta, realitzant projectes amb l’empresa austriaca que permeten arribar a projectes de tot tamany.

Control aforament

Se鈥檔s demana controlar l鈥檃forament dins d鈥榰na botiga d鈥檜na manera no invasiva per complir les mesures COVID-19.

Accusine PCS+

El client ens planteja que pateix repetides incid猫ncies en el subministrament el猫ctric de la seva instal路laci贸.

Oficines Moventia Sant Cugat

Estem parlant d鈥檜n edifici de 5 plantes amb 800 metres quadrats per planta. Totes elles amb diferent tipologia d鈥檈spais on ens haurem d鈥檃daptar a les necessitats requerides.

Nestl茅 Waters

Una planta embotelladora d’aigues ens va encarregar el projecte de poder controlar de manera eficient, segura i automatizada els consums el猫ctrics i d’aigua de la planta de producci贸.

Onnera Group

Regulaci贸, gesti贸 i control de l’il路luminaci贸 de la planta industrial, per estalvi energ猫tic i flexibilitat davant els canvis d’organitzaci贸 industrial.

Depuradora d’aigues d’Osona

El Consell comarcal d’Osona, l’empresa mixta depuradores d’osona SL i l’ag猫ncia Catalana de l’aigua sol路liciten l’execuci贸 del projecte d’una planta d’aprofitament energ猫tic de biog脿s.

Regulaci贸 de llum

Se鈥檔s demana regular la llum interior d鈥檜na nau oberta per tres bandes depenent de la direcci贸 i la quantitat de llum que entri en cada moment del dia.

Seminari de Vic

Instal路laci贸 CCTV i VDI a tot l’edifici, amb cablejat de fibra 貌ptica de rack a rack i cablejat de dades tipus UTP cat6 per c脿meres IP.

Hospital General de Vic

Instal路laci贸 el猫ctrica, vdi, control infermeria鈥 en definitiva construcci贸 d’una UCI puntera en el 2006 a nivell de serveis i instal路lacions.

Berna T猫xtil

Instal.laci贸 el茅ctrica de Baixa tensi贸, busos de comunicaci贸n de processos, oficines i veu i dades. Es va fer l’instal.laci贸 de Baixa tensi贸 d’una planta industrial dedicada a l’脿mbit del t猫xtil.

Vivenda intel路ligent Sabadell

El repte principal d鈥檃quest habitatge 茅s aconseguir que els 400 metres quadrats repartits en 3 plantes i carregats de tecnologia no afectin al confort del dia a dia.

Skip to content