Sales Multimèdia

Llocs de Treball Moderns

Les fronteres físiques i digitals s’han difuminat. Però no importa com d’híbrid es torni el nostre món, el nostre desig d’una connexió humana real mai cessarà. La tecnologia intuïtiva i sense fissures dels nostres sistemes enderroca murs, tanca bretxes i fa que les persones se sentin més juntes fins i tot quan són lluny.

Educació

Una infinitat d'oportunitats

Portant l’educació més enllà de la classe, el laboratori o la sala de conferències, permetem que tots presentin, comparteixin i participin sense importar on es trobin. En qualsevol espai educatiu, les nostres solucions integrals faciliten tots els tipus imaginables d’experiències d’aprenentatge.

Empresa

Connexió i treball amb confiança

Empodera les persones i l’organització perquè es connectin entre si, intercanviïn idees i col·laborin de manera eficient. Disposem de solucions fàcils d’instal·lar i intuïtives, cosa que permet a les persones participar en reunions, presentacions i conferències amb total confiança. Segueix el ritme de les expectatives de col·laboració.

Altres Solucions

Experiència d'extrem a extrem

Des de la gestió de senyals fins a les solucions avançades de comunicació, col·laboració i control basades en el núvol, la tecnologia de Kramer enderroca murs, tanca bretxes i fa que les persones se sentin més unides fins i tot quan són lluny.

Tecnologies de col·laboració

Què és una sala de reunions híbrida?

Les sales de reunions híbrides són sales que estan equipades amb tecnologia audiovisual avançada per donar suport a la igualtat en les reunions, cosa que garanteix que tant els participants remots com els presencials tinguin la mateixa oportunitat de contribuir i ser escoltats.

Àudio

L’element més important és l’àudio.

Si l’àudio falla, cal cancel·lar la reunió. Per tant, és important implementar un àudio d’alta qualitat que estigui optimitzat per a la parla i adaptat a la sala.

Vídeo i Cambra de bona qualitat

Garantir la transmissió i recepció de vídeo d’alta resolució és important per mantenir el compromís i la comunicació eficaç durant les reunions.

Infraestructura de xarxa robusta

Essencial per donar suport a la configuració de la sala i la seva privadesa.

Connectivitat Sense fil

Millora en gran mesura la simplicitat i la facilitat dús

Adopció d'USB-C

Aquest únic cable permet als usuaris presentar múltiples transmissions de vídeo a diferents pantalles, transmetre àudio, connectar càmeres i àudio, connectar-se a la xarxa i carregar els seus dispositius.

Definició de la metodologia de la reunió

L’organització ha de triar entre un enfocament de “reunió basada en plataforma”, com ara la sala híbrida de Microsoft Teams Rooms (MTR) o un enfocament de Bring Your Own Device (BYOD).

Facilitat d'ús i de simplicitat

Lexperiència de lusuari final és el més important. Per tant, garantir que el funcionament de la sala sigui fàcil i intuïtiu és essencial per a un ús eficaç i la satisfacció.

L’evolució als espais de reunió reflecteix un canvi en la cultura de treball, que valora la flexibilitat, la innovació i la integració perfecta de diverses tecnologies per satisfer les demandes sempre canviants de la força laboral moderna.

Skip to content