Construint la mobilitat del futur

Proporcionem solucions de mobilitat elèctrica, més enllà de la infraestructura de càrrega de vehicles elèctrics, on tot l’ecosistema de mobilitat elèctrica està connectat per oferir una millor experiència i rendibilitat de la càrrega.

Avancem cap a una mobilitat 100% elèctrica per a una forma més eficient, resilient i sostenible d’arribar a una destinació neta zero.

Aplicacions residencials sòlides compatibles amb APP del client

Oferiu al vostre client una atractiva estació de càrrega que us proporcioni un control remot senzill de càrrega del vostre vehicle elèctric i optimitzeu els vostres costos energètics sense comprometre la vostra comoditat.

Fàcil instal·lació i cablejat. Disponibilitat d’un gestor de càrregues que està adaptant constantment la càrrega del vehicle segons el sobrant de companyia, fotovoltaica…

Aplicacions building tant en càrrega normal AC com ràpida DC

La transició a la mobilitat elèctrica afectarà la demanda d’energia en edificis multifamiliars, comercials i industrials, ja que es requerirà fins a un 40% més d’energia. Els propietaris d’edificis i els gerents d’instal·lacions han de pensar en un sistema més intel·ligent per gestionar les càrregues elèctriques dels edificis per donar resposta a aquest augment del consum.

Si teniu instal·lats diversos carregadors, és molt probable que la demanda de l’edifici superi la potència màxima contractada.

El sistema de gestió de càrregues distribueix les càrregues i evita haver de canviar el transformador o els dispositius elèctrics de l’edifici. A més, gestiona el control d’accés i registra les dades de la càrrega per poder fer un cobrament de l’energia utilitzada.

Skip to content