Sobre nosaltres

CEO Smart Solutions®

CEO Smart Solutions ® és el resultat del treball en equip de tècnics altament qualificats i la millora contínua, buscant oferir les millors solucions a les necessitats dels nostres clients. Innovar és la clau de ser competitius i des de CEO Smart Solutions® som assessors, integradors orientats a ajudar els nostres clients a detectar, analitzar i actuar per ser el màxim d’eficients i competitius. Som facilitadors tecnològics, oferim les solucions més òptimes adaptades als nostres clients.

La història de l´empresa s´ha escrit per generacions de persones que ha transformat la nostra empresa, els darrers 40 anys. Avui dia aquest patrimoni ens permet oferir les solucions més innovadores que s´adaptin a les necessitats dels nostres clients, amb la màxima professionalitat i eficiència a tots els nivells.

Disseny i solucions a mida

La nostra figura d’integradors ens permet tenir un únic interlocutor per a la plena integració dels sistemes i instal·lacions, assessorant en tot moment sobre la tecnologia i els dispositius que més s’adeqüen a les necessitats del projecte i a les prestacions desitjades.

Tecnologies obertes

No depenem de cap fabricant, les nostres solucions es basen en estàndards que garanteixen la compatibilitat entre dispositius de diferents fabricants, de manera que el sistema es mantindrà actualitzable i ampliable per un futur, sense lligams a un únic proveïdor o fabricant.

Botiga

Disposem d’una Botiga de components i materials electrònics on us podrem ajudar amb les últimes tecnologies. Des del component més simple d’una placa electrònica a la solució més novedosa del mercat tecnològic.

Showroom

Disposem d’un espai totalment funcional i en constant renovació on cada client podrà veure i comprovar el funcionament de les diferents solucions de control, videovigilància, multimèdia, seguretat, … D’aquesta manera, aconseguim un millor resultat final en complir les necessitats del client. Per a oferir un millor servei personalitzat als nostres clients, és necessari reservar hora per poder visitar el showroom, on així us podrem atendre personalment segons les vostres necessitats.

Equip humà

El nostre equip

Som un equip altament qualificat pel desenvolupament i l’aplicació de projectes elèctrics i VDI de tots els àmbits i sectors. Amb un grau d’experiència molt alt però combinat amb la renovació, formació i adequació als nous temps. Som actius i no ens limitem a realitzar projectes sinó a ajudar i aportar, amb els nostres coneixements i experiències, les millors solucions als nostres clients segons les seves necessitats.

PERQUÈ NOSALTRES

Servei global d’integració de sistemes

Orientats a donar solucions a les necessitats dels clients, buscant la simplicitat i l’eficiència en la instal.lació, cobrint totes les necesitats d’integració de tecnologies.

Skip to content