SOLUCIONS DE GESTIÓ I CONTROL

Disposem de tècnics altament qualificats per estudiar, dissenyar i instal·lar cada projecte segons les seves necessitats.

Fusionem i certifiquem aquelles instal·lacions que ho requereixin.

Integradors de Sistemes

Per un món més fàcil. L’augment exponencial de tecnologia dins dels edificis és un fet. Nosaltres lluitem per ajudar les persones a gestionar aquesta tecnologia.

Control d'edificis

El cor dels edificis intel·ligents i sostenibles es basa a reduir les emissions de carboni, augmentar l’eficiència operativa i energètica i millorar l’experiència dels ocupants.

Qualitat i Consum Elèctric

L’energia és fonamental per a totes les operacions. La qualitat i el malbaratament afecten directament els resultats. És per això que necessitem avaluar riscos ocults i cercar oportunitats.

Alarmes tècniques

El company ideal que t’avisarà abans que ningú i una eina imprescindible per millorar l’eficiència operacional de la teva empresa.

Recàrrega de vehicle elèctric

Proporcionem solucions de mobilitat elèctrica, més enllà de la infraestructura de càrrega per oferir una millor experiència i rendibilitat de la càrrega.

Espais d'aplicació

Adaptem les solucions de gestió i control per donar el màxim confort i sostenibilitat a tota mena d’espais:

Indústria

Hotels i Càmpings

Habitatges

Fiabilitat Elèctrica

Escoles

Retail

Oficines i Sales d'actes

Casos pràctics

Showroom Jòdul

Reforma del nou showroom de Jòdul a Taradell integrant el sistema de control DALI, creant un espai amb una il·luminació única.

Vall de Núria

Instal·lacions elèctriques del complex apart-hotel a la Vall de Núria. Incloent control i gestió de clima amb sistema geotèrmia de Geotics (Nibe).

Oficines la Moixina

Reforma d'un edifici eficient a la Moixina, integrant tots els sistemes de control d'il·luminació, climatització i recàrrega de vehicle elèctric, en el nostre sistema de control BMS.

Oficines JCM Technologies

L'edifici sobre el qual hem realitzat el control consta de tres plantes: soterrani, on hi ha un magatzem i zona de producció i planta baixa i primera que formen una zona diàfana.

Contacte amb nostres i t'assessorem


    De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de CEO Smart Solutions amb domicili social situat a Carrer de Camí de la Tolosa,21, 08500 Vic, Barcelona, amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, CEO Smart Solutions informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment. L’informem que el tractament de les seves dades està legitimat pel seu consentiment. CEO Smart Solutions informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CEO Smart Solutions es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D’acord amb els drets que li confereix en la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@ceosmartsolutions.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

    Skip to content