Seguretat i accessos

Oferim solucions pel control i la gestió de sistemes de ventilació de cara a controlar i gestionar la qualitat d’aire i renovació, per minimitzar transmissió de contagis, alhora que respirem l’aire més saludable possible.

La nostra selecció de solucions

Seguretat i Accessos

Alarmes

Et protegeixen i t’informen del què està passant, evitant falses alarmes.
Utilitzem una gamma de productes segurs i professionals, tant tradicionals com wireless. Els sistemes cablejats, ens permeten enviar vídeos en directe oferint-nos la possibilitat de verificar que ha fet disparar l’alarma.

Seguretat i Accessos

Control d'accessos

Disposem de diferents solucions completes que permeten viure tranquil·lament sabent que estàs protegit i segur. Permet la llibertat d’anar on vulguis, sempre tot sota control. Protegir casa teva i la teva empresa significa més tranquil·litat per tú i el teu entorn.
Disposa d’una clau, targeta, codi,… que t’ofereixi la possibilitat d’accedir a casa o a l’oficina a les persones que desitgis, als llocs que vulguis i als horaris preestablerts. A més, oferim la possibilitat de registrar les entrades i sortides.

Seguretat i Accessos

Sistemes de videovigilància CCTV

Treballem amb els proveïdors més avançats en productes i solucions a nivell mundial.
Ens comprometem a oferir els productes de màxima qualitat amb les últimes tecnologies, el qual permet als nostres clients disposar d’una gran garantia. Sempre a l’última en lents de càmara, codificació i transmissió de vídeo, processament, anàlisi i seguretat de la xarxa.
Disposem des de solucions domèstiques a empresarials. Sempre seleccionant la millor solució i buscant una correcta relació qualitat preu.

Seguretat i Accessos

Videoporters

Disposem de diferents solucions de videoporters i control d’accessos que permeten viure tranquil·lament sabent que l’accés està controlat. Permet la llibertat d’anar on vulguis, sempre tot sota control, fins hi tot desde el teu mòbil o accés web. Restringir i controlar l’accés de casa teva i la teva empresa significa més tranquil·litat per tú i el teu entorn.
Disposa d’una clau, targeta, codi,… que t’ofereix la possibilitat d’accedir a casa o a l’oficina a les persones que desitgis, als llocs que vulguis i als horaris preestablerts. A més, oferim la possibilitat de registrar les entrades i sortides.
Skip to content