Públic

AJAX MotionCam Outdoor

Alarmes ultraràpides i verificades

MotionCam Outdoor reconeix la intrusió des dels primers passos en la zona i la confirma amb una sèrie animada de fotos. La verificació visual ajuda a determinar de manera instantània la situació, evitant preocupacions als usuaris i enviaments innecessaris a les centrals receptores d’alarmes.

Tecnologia contra falses alarmes

MotionCam Outdoor està equipat amb un sistema de dos sensors infrarojos que, gràcies a l’algoritme de programari LISA, detecten el moviment humà amb alta precisió a una distància de fins a 15 metres. LISA realitza l’anàlisi de correlació i l’anàlisi espectral dels senyals, el que permet a l’detector distingir de manera instantània les amenaces reals de les interferències.

Quan un intrús entra al seu territori, immediatament el sistema provoca una alarma. Depenent de la configuració, després de l’alarma es pren una sèrie de 2 a 5 fotos. Les verificacions fotogràfiques es mostren a les apps Ajax als usuaris que tenen permís per això.

Ajax necessita només 9 segons després que es detecti el moviment per mostrar la primera foto en el seu telèfon intel·ligent.

Hem desenvolupat una càmera especialitzada per fer que les imatges siguin informatives fins i tot en condicions d’il·luminació difícils. Una lent gran angular en una carcassa metàl·lica amb òptica de vidre ofereix una imatge clara amb un angle de visió de 50 °. En condicions de llum brillant, s’aplica automàticament un filtre infraroig; en la foscor, s’activa una potent retroiluminació infraroja. Aquestes mesures garanteixen l’obtenció d’imatges detallades amb una correcta reproducció del color i sense distorsions de vores.

MotionCam Outdoor pren fotos a un alt rang dinàmic, més conegut com HDR. Per dir-ho de manera senzilla, la càmera realitza dues preses consecutives en exposicions llargues i curtes. El processador combina a l’instant les preses, iguala l’equilibri entre àrees clares i fosques, i després comprimeix la imatge per una transmissió més ràpida per mitjà de l’protocol Wings.

* Wings és un protocol de ràdio xifrat desenvolupat per Ajax Systems. Amb un abast de comunicació de fins a 1700 metres des d’un hub, Wings admet fins a 200 detectors MotionCam en un sistema, sense la necessitat d’una connexió Wi-Fi ni d’alimentació.

Una eina digna d’un professional

MotionCam Outdoor és apreciat per enginyers d’instal·lació i centrals receptores d’alarmes. Per afegir un detector a sistema, només cal escanejar un codi QR amb l’app Ajax, nomenar-i assignar-li una estada. Un enginyer pot muntar fàcilment el detector amb un SmartBracket i configurar en l’app utilitzant els test d’intensitat senyal i de zona de detecció sense desarmar la carcassa. Si cal, MotionCam Outdoor es pot desactivar temporalment o es pot canviar la configuració de sistema sense visites a el lloc.

El monitoratge d’alarmes amb MotionCam Outdoor és un procés que no requereix un alt nivell de perícia. Amb l’app Ajax PRO Desktop, els operadors de centrals receptores d’alarmes obtenen la millor experiència d’usuari possible. Verificació fotogràfica, registres detallats, plànols de la planta i rutes d’accés, unitats de resposta ràpida, tot disponible en un sol clic.

La fiabilitat com a eix principal

MotionCam Outdoor és un equip professional de Grau 2. Un avançat sistema antiemmascarament respon davant l’aplicació de pintura sobre les lents i la cobertura de la carcassa. Un interruptor antisabotatge li avisarà a l’instant si hi ha un intent d’obrir la carcassa o desmuntar un detector d’un SmartBracket. I els intervals de ping curts de l’hub ajuden a detectar la pèrdua de comunicació en menys d’un minut, encara que el Sistema de seguretat Ajax està desarmat.

Seguretat efectiva en qualsevol clima

MotionCam Outdoor resisteix la calor fins a + 60 ° С i suporta el fred fins a -25 ° С. I per protegir els sensors de sistema antiemmascarament de la pluja i la neu, hem proporcionat un Hood especial

L’electrònica de l’detector està preparada per a canvis bruscos de temperatura; a més, es proporciona una coberta especial per protegir de la pluja i la neu els sensors d’emmascarament. Malgrat tenir una càmera incorporada i dos sensors infrarojos, MotionCam Outdoor funciona fins a 3 anys amb una bateria preinstal·lada. Aquesta autonomia, combinada amb una carcassa resistent a la intempèrie i un abast de comunicació de fins a 1700 metres de l’aeroport de connexió, permet MotionCam Outdoor protegir les àrees més remotes de la propietat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This field is required.

This field is required.

Skip to content