Públic

Alarmes AJAX

Què puc fer amb el meu sistema Ajax?

Ajax es pot ampliar fàcilment amb detectors d’entrada, d’incendi i d’inundació, així com amb relés per administrar de manera remota els electrodomèstics. Pot comprar dispositius addicionals i afegir-los a el sistema individualment. Els detectors es poden connectar amb uns tocs a l’aplicació mòbil.

Els dispositius Ajax realment funcionen tan lluny de la unitat central (hub)?

Hem comprovat la distància màxima entre el Hub i els detectors en espais oberts i, realment, arriba als 2000 metres. La seva experiència pot variar, ja que les parets, els sostres i altres barreres escurçaran aquesta distància. Si no sabeu, pot fer una prova de ràdio utilitzant l’aplicació de el Sistema de seguretat Ajax per determinar la intensitat del senyal abans d’instal·lar els detectors.

Amb quina freqüència s’han de canviar les bateries de el dispositiu?

Els dispositius Ajax s’alimenten amb bateries, no mitjançant la xarxa, que és la forma en què funcionen els sistemes amb cable. En aquest sentit, hem desenvolupat un protocol de ràdio energèticament eficient perquè protegeixin casa o oficina durant la major quantitat de temps possible, fins a 7 anys.

Com sabré si s’està esgotant la bateria d’un dispositiu?

Quan la bateria arribi a un nivell crític, Ajax li enviarà una notificació. Si sent curiositat, sempre pot realitzar una comprovació minuciosa dels nivells de la bateria en la configuració de l’aparell.

Com puc monitoritzar el Sistema de seguretat Ajax?

La manera més senzilla de monitoritzar-és mitjançant l’aplicació de el Sistema de seguretat Ajax per iOS i Android. L’aplicació li permetrà armar / desarmar el sistema i controlar els dispositius (incloent la informació sobre l’estat del senyal, el nivell de la bateria i de la temperatura). El sistema també es pot controlar mitjançant el comandament sense fil Ajax SpaceControl o amb el teclat sense fil keypad.

Sistema de seguretat Ajax proporciona funcionalitat per configurar la reacció de Relay, WallSwitch i Socket en resposta a una alarma, a el canvi en la manera de seguretat o a una activació per programació. El sistema de seguretat es pot programar per canviar el mode de seguretat segons el programat, i el dispositiu d’automatització pot reaccionar a la pulsació de l’Button en la manera de control.

El meu gat o el meu robot aspirador poden activar una alarma?

Els dispositius Ajax utilitzen un algoritme digital per detectar el moviment humà. Sempre que les seves mascotes facin menys de 50 centímetres (19,5 polzades) i pesin fins a 20 quilograms (44 lliures), no haurien activar els seus detectors Ajax.

Puc afegir i treure usuaris de sistema?

Sí, sempre que sigui administrador amb accés total a la configuració de sistema. Podeu afegir fins a 99 usuaris a hub. Aquests poden ser membres de la família, amics, veïns, companys o fins i tot una companyia de seguretat.

¿Ajax és compatible amb videovigilància?

Però les càmeres de tercers estan connectades a sistema de seguretat: s’implementa la integració perfecta amb les càmeres IP i els gravadors  de Uniview, Dahua, HIKVISION, Safire i les càmeres d’altres fabricants RTSP són compatibles.

Com em avisarà Ajax si hi ha una emergència?

Ajax envia alertes amb notificacions push, missatges SMS o trucades a titular de el sistema. Pots triar les seves preferències de notificació a l’aplicació mòbil. Per rebre trucades o SMS cal tenir una SIM posada a la central.

Com és que Ajax envia alertes tan ràpidament?

El hub monitoritza constantment els detectors, i aquests informen periòdicament a l’hub. Si un detector s’activa, immediatament transmet aquesta informació. El hub envia un avís a l’smartphone d’titular de sistema o a una central receptora d’alarmes. Tot això passa en mil·lèsimes de segons.

Què passa si la connexió a Internet deixa de funcionar?

En la manera fora de línia, Ajax funciona de la mateixa manera que altres sistemes de seguretat professionals: els detectors monitoritzen la situació i envien la informació a l’hub. Si hi ha algun perill, les sirenes de sistema s’activaran.

¿Si hi ha una apagada, quedaré sense protecció?

No. Ajax continuarà protegint la seva llar, fins i tot durant les apagades. Tots els detectors funcionen amb alimentació per bateria i hi ha una bateria de reserva instal·lada al hub. Aquesta proporciona fins a 16 hores de funcionament fiable. Una vegada que es restableixi l’electricitat a la seva llar, el hub recarregarà automàticament la bateria de reserva.

¿Ajax pot ser hackejat?

Ajax és un ecosistema tancat. No es pot jugar quan es tracta de seguretat, de manera que no fa servir codi font obert ni algoritmes de xifrat populars. Això evita la manipulació per mitjà de capturadors de codi. Desenvolupem el seu propi programari i fabrica la sev tecnologia de ràdio des de zero amb protecció multinivell. El sistema operatiu OS Malevich està protegit contra virus informàtics. El seu protocol IOT elimina l’amenaça d’habituar-se a un botnet. Si algú volgués hackejar Ajax, necessitaria recursos financers il·limitats, a més de superpoders informàtics. I tot i així, necessitaria desenes d’anys d’intents diaris.

¿Ajax pot patir interferències?

A diferència de la majoria dels sistemes de seguretat sense fil i per cable, Ajax utilitza dos o més canals de comunicació per a enviar alertes: comunicació cel·lular i Internet de banda ampla. Quan hi ha un problema amb un dels canals, Ajax canvia automàticament a l’altre. Si un atacant interfereix el senyal 2G o 3G el sistema envia una alarma mitjançant Ethernet o Wi-Fi.

¿El senyal de ràdio entre el Hub i els dispositius pot patir interferències?

No sense ser detectades. El hub controla tots els detectors de el sistema. En el moment en què no pugui rebre un senyal de al menys un d’ells, s’envia una alarma per informar els usuaris sobre la pèrdua de comunicació. A més, el Hub informa sobre els nivells alts de soroll al canal de ràdio, el que pot assenyalar intents d’inhibició deliberada o altres interferències forts. Per exemple, un receptor de ràdio defectuós de el veí.

Es poden interceptar els senyals de ràdio de Ajax?

No. Totes les dades de el dispositiu es xifren amb un algoritme de clau flotant abans de enviar-se. Per a una protecció addicional, cada dispositiu té un identificador únic que ajuda a impedir la falsificació.

Quina informació recopila Ajax i per què?

Ajax només recopila dades que ajuden a que el sistema realitzi les seves funcions i les millori. Les dades es fragmenten, s’anonimitzan i es xifren entre diversos servidors en Europa. Ingressen al servidor a través d’un canal xifrat i no es poden utilitzar sense el permís de l’usuari.

He sentit que els senyals de ràdio poden afectar negativament la salut d’una persona, especialment la de les persones. Hi ha alguna cosa de cert en això?

Hi ha moltes coses que afecten de manera negativa la salut d’una persona, entre elles el sedentarisme, el consum d’alcohol o drogues o una mala alimentació. El seus equips no és cap d’aquestes coses. I, a més de ser acollidor, els seus dispositius són ecològics. Fins i tot compten amb els certificats de la UE per demostrar-ho.

Qui respon a una alarma si no estic a casa?

En teoria, vostè podria atorgar accés a sistema als seus veïns. D’aquesta manera, ells també rebran alertes i podran comprovar que tot estigui en ordre. Dit això, recomanem donar aquesta responsabilitat als professionals de la seguretat: Ajax funciona amb estacions centrals de monitoratge a tot el món.

Quin és el cost mensual de l’funcionament de Ajax?

Ajax pot funcionar gratuïtament si l’utilitza per monitoritzar vostè mateix. Només haurà de pagar una quota mensual si es connecta a una central receptora d’alarmes. El cost dependrà d’on es trobi, de la mida i de el tipus de lloc i de la quantitat de serveis contractats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This field is required.

This field is required.

Skip to content