La direcció de l’escola juntament amb una empresa de disseny van decidir de renovar el teatre, per fer-lo més actual, polivalent i adequat a les noves tecnologies, per crear un espai multifuncional que pugues cobrir totes les necessitats de les diferents activitats de l’escola.

La solució

Vam proposar la implementació del sistema nou de multimèdia d’àudio, vídeo i control de llums, però vam anar un pas mes enllà amb el control del teatre, posant un equip de control Loxone Miniserver amb interfícies de DMX (modes de il·luminació professionals).

Tot això muntat amb un nou rack de gestió i control. També s’hi ha posat equips nous de so, tant altaveus, amplificadors, mescladors, processadors de so i microfonia amb i sense fils, focus, i canons de llum RGB i regulables.

En l’apartat d’imatge hem optat per un projector d’alta definició amb una òptica motoritzada multi posició, d’aquesta manera podem projectar tant a una pantalla motoritzada feta a mida de més de 4 metres d’amplada o fins hi tot al final de l’escenari aconseguint crear decorats virtuals amb més de 7 metres d’amplada.

Amés unes caixes ubicades a diferents punts del escenari amb connexions de VGA, HDMI, micròfon, àudio i preses de corrent per a cobrir totes les necessitats de connectivitat de l’escola.

El resultat

Un espai flexible i adaptable, amb una aplicació per tauleta on els propis alumnes son els encarregats de crear varies escenes d’il·luminació del teatre segons els actes o representacions des de la pròpia tauleta amb la possibilitat d’executar-les còmodament des del pati de butaques on fan el control de l’obra.

Així hem aconseguit involucrar l’alumnat amb les feines de control del teatre i d’una manera actual i acord amb les noves tecnologies.

Skip to content