Reforma del showroom de Jòdul a Taradell integrant el sistema de control DALI, creant un espai amb una il·luminació única.

El client buscava realitzar una reforma al nou showroom de Taradell amb l’objectiu de crear un espai amb una il·luminació única. Per aconseguir-ho, es plantejava la integració d’un sistema de control DALI (Digital Addressable Lighting Interface), que permetria gestionar i controlar la il·luminació de manera precisa i personalitzada. L’objectiu era crear un ambient especial que realça els productes i oferís una experiència única als clients.

Després de la reforma, el showroom es va transformar en un espai amb una il·luminació única, es va crear un ambient excepcionalment il·luminat que realçava els productes i generava una atmosfera atractiva. La tecnologia DALI ens ha permès controlar de manera precisa la intensitat i la distribució de la llum, adaptant-se a les diferents àrees del showroom i proporcionant escenes i configuracions personalitzades.

A més, aquesta integració va contribuir a millorar l’eficiència energètica de l’espai, optimitzant el consum energètic i reduint els costos operatius. En resum, la reforma va proporcionar un showroom modern i atractiu, on la il·luminació era un factor clau per a la presentació dels productes i es va crear una experiència única pels clients.

Skip to content