Ens referim a uns apartaments al bell mig de Ponferrada. Una ciutat molt turística i amb gran diversitat de gent. Disposa d’un total de 16 apartaments sense personal a recepció. Per tant, necessitaven d’un sistema remot, automatitzat i molt intuïtiu. Seguidament, els termes “Espai Saludable”, “Eficiència” i “Seguretat”, estan en el punt de mida del sector turístic i necessitàvem estar a l’altura.

La solució

En primer lloc, es va proposar un sistema de @ZKteco pel control d’accessos. Aquest ens dona l’agilitat de poder accedir mitjançant un codi d’accés o targetes RFID. D’aquesta manera, podem entregar el codi d’accés amb el comprovant de la reserva i limitar-lo segons les dates reservades.

Seguidament vam oferir un sistema de gestió de clima (amb termòstats @JUNG) i il·luminació vinculat a la presència real (amb detectors @B.E.G.) i a l’estat de les finestres. Mantenim unes consignes de baix rendiment durant l’absència del inquilí per mantenir el confort i limitem les consignes durant la presència d’aquest per evitar abusos. Sempre dins els paràmetres que marca el gestor energètic del centre.

Naturalment, aquest sistema de gestió es trasllada a totes les zones comunes, circuïts d’ACS, màquines BAXI, renovacions d’aire, … (amb controladors @Schneider)

Finalment, es van instal·lar uns equips autònoms connectables mitjançant bluetooth a dispositius Smartphone per reproduir la música pròpia de cadascú. (amb @Fonestar)

El resultat

Un edifici fàcil d’utilitzar i confortable on ningú es planteja la complexitat de la gestió perquè és totalment automatitzada. L’eficiència es veu reflectida en el consum mensual i el confort en els bon comentaris de les xarxes.

Ves al contingut