Ens referim a uns apartaments al bell mig de Ponferrada. Una ciutat molt tur铆stica i amb gran diversitat de gent. Disposa d鈥檜n total de 16 apartaments sense personal a recepci贸. Per tant, necessitaven d鈥檜n sistema remot, automatitzat i molt intu茂tiu. Seguidament, els termes 鈥淓spai Saludable鈥, 鈥淓fici猫ncia鈥 i 鈥淪eguretat鈥, estan en el punt de mida del sector tur铆stic i necessit脿vem estar a l鈥檃ltura.

La soluci贸

En primer lloc, es va proposar un sistema de @ZKteco pel control d鈥檃ccessos. Aquest ens dona l鈥檃gilitat de poder accedir mitjan莽ant un codi d鈥檃cc茅s o targetes RFID. D鈥檃questa manera, podem entregar el codi d鈥檃cc茅s amb el comprovant de la reserva i limitar-lo segons les dates reservades.

Seguidament vam oferir un sistema de gesti贸 de clima (amb term貌stats @JUNG) i il路luminaci贸 vinculat a la pres猫ncia real (amb detectors @B.E.G.) i a l鈥檈stat de les finestres. Mantenim unes consignes de baix rendiment durant l鈥檃bs猫ncia del inquil铆 per mantenir el confort i limitem les consignes durant la pres猫ncia d鈥檃quest per evitar abusos. Sempre dins els par脿metres que marca el gestor energ猫tic del centre.

Naturalment, aquest sistema de gesti贸 es trasllada a totes les zones comunes, circu茂ts d鈥橝CS, m脿quines BAXI, renovacions d鈥檃ire, … (amb controladors @Schneider)

Finalment, es van instal路lar uns equips aut貌noms connectables mitjan莽ant bluetooth a dispositius Smartphone per reproduir la m煤sica pr貌pia de cadasc煤. (amb @Fonestar)

El resultat

Un edifici f脿cil d鈥檜tilitzar i confortable on ning煤 es planteja la complexitat de la gesti贸 perqu猫 茅s totalment automatitzada. L鈥檈fici猫ncia es veu reflectida en el consum mensual i el confort en els bon comentaris de les xarxes.

Skip to content