Estem parlant d鈥檜n edifici de 5 plantes amb 800 metres quadrats per planta. Totes elles amb diferent tipologia d鈥檈spais on ens haurem d鈥檃daptar a les necessitats requerides. Havien de ser unes oficines en constant moviment de gent entrant i sortint, sense un lloc de treball fix. El personal necessitava estar pendent de la seva feina i no sentir-se afectat per la gesti贸 i regulaci贸 de l鈥檈difici en si. Un factor important a tenir en compte 茅s la pres猫ncia de vidre en tot el per铆metre de l鈥檈difici i la combinaci贸 d鈥檃ix貌 amb els diferents sistemes de clima, il路luminaci贸 i cortines.

La soluci贸

Vam proposar la implementaci贸 del sistema amb protocols oberts com el KNX, DALI i Modbus. Aquest ens ha perm猫s crear una gesti贸 totalment automatitzada amb controls de posicionament solar amb c脿lcul d鈥檕mbres i pres猫ncies a les sales, refresc dels ajustos de llums i clima establerts en desocupar les sales, regulaci贸 constant de llum, …

Tot gestionat de manera aut貌noma on l鈥檜suari solament haur脿 d鈥檃ccedir a la plataforma central en casos d鈥檌ncid猫ncia.

El resultat

Un edifici f脿cil d鈥檜tilitzar i confortable on ning煤 es planteja la complexitat de la gesti贸 perqu猫 茅s totalment automatitzada.

Skip to content