La Unió Esportiva Vic, ens va demanar ajuda per renovar el seu sistema de megafonia i àudio ambiental del seu estadi. Ja tenien un sistema molt antic amb uns altaveus de trompetes que feien un so molt deficient que quasi no s’entenien els comentaris ni les retransmissions. Amés se’ns va demanar que el sistema fos portàtil, ja que a vegades fan esdeveniments a fora del seu camp i es volen endur els equips.

La solució

Primerament es va estudiar l’entorn i les condicions de treball de la zona a realitzar les instal·lacions.

En primer lloc es van canviar les bocines de so antigues per uns projectors de so amb molta mes qualitat sonora.

Es van Instal·lar tots els equips nous (amplificador, DVD, Mesclador, Micròfons S/Fils, etc…) amb un armari rack professional d’espectacles amb rodes, tapes protectores, totalment reforçat i portable.

Es van posar una sèrie de connectors ràpids tant a l’armari rack com a la paret per poder desconnectar i connectar ràpidament i desplaçar els equips.

Addicionalment també els hi vam subministrar un joc de bafles de potencia amb els seus peus i les seves fundes de transport pels esdeveniments externs.

El resultat

Hem aconseguit una millora molt important del so de l’estadi de la Unió Esportiva Vic, amb l’avantatge de que els equips son fàcils de fer servir i portables per les necessitats del client.

Ves al contingut