Desde 2014 som empresa amb tècnics certificats per Loxone amb la qualificació més alta, realitzant projectes amb l´empresa austriaca que permeten arribar a projectes de tot tamany, i particularment oferir solucions en vivendes on portem més de 10 projectes de diferents nivells que ens han permès oferir una alternativa al KNX.

La solució

Vam apostar per el Loxone com una alternativa més económica als projectes amb KNX. Com a integradors hem de conèixer les millors solucions del mercat i poder oferir als nostres clients les millors opcions. Loxone com a solució centralitzada ens va semblar una aposta fiable i efectiva, tot i ser un sistema centralitzat i de un únic fabricant ofereix moltes garanties i per tant l´hem utilitzat en varis projectes amb un resultat molt positiu.

El resultat

Vivendes, escoles, teatres… hem pogut implementar solucions de gestió i control d´il·luminació, climatització, piscines, reg… explicant sempre als instal.ladors les peculiaritats de la topología de l´instal·lació i adaptant a les necessitats de clients, amb un entorn d´ús molt avançat, senzill i agradable.

Skip to content